De winnaar van de Booqees voorleeswedstrijd…

ben ik!!!

366.JPGMaandag werd ik gebeld door Rikky van Booqees dat ik hun voorleeswedstrijd had gewonnen. Ik heb staan stuiteren in de huiskamer, wat een geweldige eer! En er zit ook nog eens een hele gave prijs aan vast. Ik kreeg een mooie bos bloemen en een boekenbon van 250 euro! En binnenkort duik ik de studio in om nog wat voorleesfilmpjes op te nemen met Booqees. Wordt vervolgd dus!

Ik ben al een hele lijst aan het samenstellen van boeken die ik ga kopen van die bon. Het is zo’n enorm bedrag dat ik haast niet weet waar ik moet beginnen. Tips zijn dan ook nog welkom. In ieder geval Matilda van Roald Dahl gaat eindelijk in huis komen. Ik haalde hem vroeger vaak uit de bibliotheek, maar ik wil hem graag zelf hebben. Onze zoons zijn nu 2 en 4, maar over een paar jaar kan ik die mooi aan ze voorlezen.

Uitgeverij De Fontein is trouwens zo lief geweest om toestemming te geven voor het delen van mijn voorleesfilmpje. Ik lees De krijtjes staken voor, van Drew Daywalt en Oliver Jeffers. Dit is wat mij betreft nu al een klassieker. Onlangs verscheen er een vervolg, De groeten van de krijtes. En die staat ook op mijn verlanglijst!

4 gedachtes over “De winnaar van de Booqees voorleeswedstrijd…

  1. Superleuk Marijk!! En enorm verdiend. Veel plezier met je prijs. Een tip voor je boekenkast: “hopeloos verliefd” van Angelika Glitz, een mooi geillustreerd liefdesverhaal over de schapen Valentijn en Berendien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s