Een prachtig Jaar van het Boek gewenst!

 

2016-jaar-boek.jpgIk weet niet wat jullie er van gemerkt hebben, maar 2015 was blijkbaar het Jaar van het Licht. Het Jaar van het Boek zal mij zeker niet ontgaan, alhoewel het hier in huize Verhaalkabaal eigenlijk elk jaar wel Jaar van het Boek is.

Je kunt je op de website van het Jaar van het Boek (ziet er trouwens prachtig uit!) inschrijven voor de nieuwsbrief. Ik hoop dat er veel leuke evenementen komen waar voor kinderen wat te beleven is, zoals voorleesmomenten, tentoonstellingen, schrijversbezoeken en leuke workshops. En neem een kijkje in de Fiepbus als die in de buurt komt. Als kinderen op die manier een boek kunnen beleven, zullen ze nog meer plezier hebben tijdens het lezen ervan.

En ik hoop ook heel erg dat deze activiteiten niet alleen in de randstad plaatsvinden, maar dat ook boekwinkels en bibliotheken in de kleinere gemeenten mee gaan doen.

Mijn doel voor 2016: veel mooie nieuwsberichten, recensies, interviews of verslagen van een boekenevenement op mijn site plaatsen. Verhaalkabaal is pas sinds 8 december 2015 online, dus ik sta echt aan het begin van dit avontuur. Maar ik hoop mijn site in 2016 bij een groter publiek bekend te maken. Hopelijk kunnen jullie me daar een handje bij helpen door berichten te delen op Facebook en Twitter. En als je niet aan die moderne malligheden doet, geef het dan mondeling door aan elke boekenliefhebber die je kent.

Ik hoop jullie wellicht tegen te komen bij leuke evenementen. Je mag me ook zeker uitnodigen als je denkt dat ik erbij moet zijn voor een verslag voor de site.

Verhaalkabaal wenst alle lezers een fantastisch mooi 2016, Jaar van het Boek!

Groet Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s