Trailer ‘Fantastic Beasts’ online

fantastic

Foto: Warner Bros.

Na de teaser trailer van The BFG vorige week, nu weer een trailer naar aanleiding van een kinderboek: Fantastic Beasts and Where to Find Them van J.K. Rowling.

Bijzonder is dat Rowling zelf het script heeft geschreven. De Harry Potterfilms werden door anderen geschreven. Fantastic Beasts is het eerste deel van een trilogie. De hoofdrol van Newt Scamander wordt gespeeld door Eddie Redmayne, die dit jaar nog een Oscar won voor zijn rol als Stephen Hawking in The Theory of Everything.

In Fantastic Beasts gaat Newt Scamander in 1926 naar New York, nadat hij de wereld heeft afgereisd op zoek naar magische wezens. De koffer met enkele van die wezens wordt per ongeluk geopend door No-Maj Jacob Kowalski. Een No-Maj is overigens het Amerikaanse woord voor Dreuzel, dat weer het Nederlandse woord is voor Muggle, iemand die niet tot de magische wereld behoort. Dit levert natuurlijk veel problemen op en de verhoudingen tussen de magische en niet-magische wereld komen op gespannen voet te staan.

Zou het net zo’n groot succes worden als de Harry Potter films? De trailer ziet er in ieder geval uitnodigend uit. Ook voor deze film moeten we nog even geduld hebben, hij komt in november volgend jaar in de bioscoop.

 

2 gedachtes over “Trailer ‘Fantastic Beasts’ online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s