Het Gouden Treinenboek

Recensie het gouden treinenboek★★★★☆

Onze zoons van 1 en 3 jaar oud zijn dol op treinen. Dagelijks struikelen we hier over de meest geweldige treinbaanconstructies. Ook op tv kijken ze het liefst naar Thomas de Trein en Chugginton. Het was dus echt een mega goed idee van Sinterklaas om de mannetjes Het Gouden Treinenboek cadeau te doen.

In het boek zijn zes treinenverhalen uit de Gouden Boekjesreeks verzameld, namelijk Heintje het treintje, Oetel, Feest in de trein, De trein naar Timboektoe, Het rode wagonnetje en Thomas in de trein.

Recensie het gouden treinenboekSinds pakjesavond is dit dus het nieuwe favoriete voorleesboek. En ook voor de papa’s en mama’s is het een feest. De tekeningen in het boek zijn echt prachtig, zoals we dat van de Gouden Boekjes gewend zijn. Mijn favoriet is Het rode wagonnetje. De tekeningen zou je zo in willen lijsten.

Er staan verhaaltjes in over ouderwetse stoomlocomotieven, maar ook over moderne dubbeldekkers. Echt een must dus voor treinenjongetjes.

Uitgeverij Rubinstein, 164 bladzijden, €15, vanaf 2 jaar

Bekijk op bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s